Борислав Береза, бивш украински депутатФейсбук Извинете ме, но нося лоши новини.

...
Борислав Береза, бивш украински депутатФейсбук Извинете ме, но нося лоши новини.
Коментари Харесай

Лоши новини за Русия - Пентагонът премина от краткосрочна помощ към цялостно укрепване отбраната на Украйна

Борислав Береза, някогашен украински народен представител
Facebook
 
Извинете ме, само че нося неприятни вести. Много неприятни вести за РФ. Вчера Пентагонът разгласи, че новият пакет помощ за Украйна е предопределен за подсилване на защитата на страната за дълги години напред, за разлика от краткосрочната военна помощ. 
 
На процедура заявката на Пентагона значи, че:
Пентагонът е убеден, че Украйна ще се запази като интернационален субект;Украйна е обсъждана като стратегически съдружник на груповия Запад и ще й оказват помощ на непрекъсната основа;Военната тактика на Украйна е ориентирана към интензивно въздържане на Русия и нулиране на нейния боен капацитет.
Това са доста неприятни вести за Русия. Нашествието в Украйна постепенно, само че несъмнено се трансформира за Русия в такова " тресавище ", каквото на времето стана Виетнам за Съединени американски щати. При безусловно разнообразни аргументи за началото на тези войни, те са сходни. 
 
Ще припомня, че в последна сметка Съединени американски щати изразходваха голям боен, финансов и човешки запас, само че не реализираха нищо и бяха принудени да изоставен Виетнам. Съединени американски щати не се гордеят с тази война. Русия я чака същото, само че увеличено неведнъж поради разрушителните процеси вследствие на глобите и резултата от изолацията й от актуалните технологии. 
 
На процедура, Кремъл вкарва Русия в ситуацията на Иран. Може да се живее по този начин, само че не можеш да се развиваш пълноценно и не можеш да играеш дейна геополитическа роля. На Русия ще й се наложи да изведе войските си от Украйна, само че последствията за нея ще бъдат доста по-тежки, в сравнение с бяха последствията от извеждането на американските войски от Виентнам за Съединени американски щати.
 
А най-важното, което Русия сподели е това, че тя, с това равнище на въоръжение и с тази войска не е равносилен съперник на Съединени американски щати и НАТО. Украйна унищожи този мит. 
 
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР